Bruidsservice Brabant

 

Op deze belangrijke dag staan wij voor u klaar en kunt u een uitstekende service garanderen. Onze stylistes zijn speciaal opgeleide haarstylisten/visagisten die vanaf het eerste contact tot en met de huwelijksdag voor u klaar staan om samen met u te komen tot een tot in de puntjes verzorgd trouwkapsel i.c.m. de bruidsmake-up.
U spreekt uw wensen uit en zij geven u een professioneel advies over de mooiste mogelijkheden voor uw bruidskapsel passend bij uw bruidsjurk.

 

Blèzi

Ook de bruidsmake-up kunnen wij verzorgen. Wij zijn speciaal opgeleide visagistes met inmiddels veel ervaring. Uw wensen passen zij aan, zodat alles op maat gemaakt wordt om aan uw wensen te voldoen 
Zij gaan met u op zoek naar het juiste bruidskapsel en de mooiste bruidsmake-up, zodat u er op deze dag oogverblindend uitziet.

Vervolgens maken zij een planning. Tevens bespreken ze de bijkomende services en de kosten met u door, plannen een proefsessie voor bruidskapsel en/of make-up en ze spreken de aan-huisservice door voor de grote dag. Geen verrassingen achteraf!

 

Iets te vieren?

In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel. 
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

Curlsys

 

Curlsys is een nieuwe revolutionaire krulkniptechniek ontworpen door Brian McLean.
Door intensive trainingen beheersen ook wij nu deze techniek.
De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valling in gaat met gevolg droog, weerbarstig haar wat u niet onder controle krijgt.
De techniek bestaat uit bundels haar die van nature bij elkaar zitten apart in te knippen, daardoor krijgt het haar de ruimte om op een natuurlijke wijze op te krullen. Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis.

 

De voordelen:

• Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet;
• Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn;
• Futloze permanenten worden weer vitaal;
• Uw haar krijgt twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume;
• En niet te vergeten, u bent weer happy met uw krul haar.

Door de 36 verschillende manieren die onder de Curlsys techniek vallen kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. 
Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist vragen we u om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u graag volgens het Curlsys geknipt wilt worden.
Dus bel en maak snel een afspraak voor uw nieuwe coupe.

 

 

CHI Transformation

 

CHI-transformatie is een amoniavrije ontkrulbehandeling. Met deze behandeling wordt op de meest milde manier de krul uit het haar gehaald of verminderd.
Het volume in het haar zal ook sterk afnemen vooral ook aan de aanzet doordat de krul minder of eruit is.
Wij kunnen nooit de garantie geven dat na de CHI-transformatie de krullen geheel uit het haar zijn. Dit heeft te maken met de conditie van het haar, of het gekleurd is, eerder gestraight, of dat we te maken hebben met bandhaar.

Een perfecte coupe

 

Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit. Wij geven graag een goed advies!

 

Kleur is in!

De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd.

Wij vinden het leuk om u te adviseren!

Mannen!

 

Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: